Foto op rol

Door  |  0 reacties

Foto rolgordijn

Bekers met vrolijke kinderkopjes, muismatten met je huisdier. En… rolgordijnen met je favoriete foto!

Sinds de komst van de digitale fotografie is er een massa aan producten te bestellen met je foto’s. Een van de nieuwste trends is een zgn. foto rolgordijn. Met die ene vakantiefoto of je huisdier. Ook leuk om de kinderkamer mee te pimpen!

Heb je zelf geen geschikte foto? In de webshop kun je ook kiezen uit een aantal unieke ontwerpen, waaronder bovenstaande vissenkom.

Bekijk de mogelijkheden >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *