101 gratis printables

Door  |  0 reacties

Vind je Like & Love (it!) ook zo slecht voor je portemonnee? We komen je tegemoet. Gratis!

Wat zijn printables?

Printables zijn de afgelopen jaren in populariteit gestegen. Creatievelingen van over de wereld maken de mooiste cadeaulabels en receptenkaartjes. Die jij vervolgens tegen betaling en soms zelfs gratis kunt downloaden & printen.

Verzameling gratis printables

Fanatiekeling Kim verzamelde op haar blog maar liefst 101 links naar gratis printables. Ze is er zelf – volkomen terecht als je het ons vraagt – enthousiast over:

Decorate your home with quotes and flowers, throw a party that looks like a million bucks or wrap a gift with the perfect tag. Oh my gosh… you are going to love these! There’s a little something for everyone. I wish I could share a photo of each one, but my blog would most likely blow up!

Snel naar toe surfen & printen maar. Om vervolgens al je cadeautjes, enveloppen, voorraadpotjes etcetera te pimpen. Gratis en voor niets. Enjoy!

Ga naar Kim’s weblog voor 101 gratis printables >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *