Grasshot: gezond & lekker

Door  |  0 reacties

Grasshot: gezond & lekker

In Amerika en Australië is het al mateloos populair: het drankje Grasshot.

Wat het is? Een gezond drankje bereid met tarwegras en een hoge dosis vitaminen en enzymen. Een glas van 30 ml bevat meer vitamine C dan een sinaasappel en meer vitamine A dan een wortel.

Dit drankje is echter niet te verkrijgen in de supermarkt. Het is exclusief verkrijgbaar bij JuicyDetails, een keten van sapbarren die in Nederland inmiddels negen vestigingen heeft. In de sapbarren worden juices, smoothies en boosters persoonlijk voor je samengesteld door de personal juicers. De juicers weten alles over de diverse soorten ingrediënten. Wist jij bijvoorbeeld dat bosbessen vol zitten met antioxydanten en dat je van banaan het snelst energie krijgt?

Twee van de negen vestigingen vind je op Schiphol. Speciaal voor vermoeide reizigers hebben ze hier de Jetlag Fighter samengesteld. Een smoothies boordevol vitamine C en voedingsvezelfs voor een stoot energie.

Meer weten over Juicy Details? >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *