Cakepops: traktatie op stokje

Door  |  0 reacties

cakepops: traktatie op een stokje

Cupcakes maken in? Nog wel, maar de cakepops winnen langzaam terrein.

Cakepops zijn kleine, ronde cakejes op een stokje. Op de meest creatieve manieren versierd. Ideaal als traktatie of op partijtjes. En je hoeft er geen banketbakker voor te zijn. Of goed te kunnen kneden met marsepein, zoals bij cupcakes.

Hoe simpel het is, merk je bij het lezen van het boekje Cake Pop van Angie Dudley. Het boek bevat meer dan 40 recepten voor feestelijke pops.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *