Toeren in een eend

Door  |  0 reacties

Het echte Frankrijk ervaren? Huur een eend en een picknickmand en ga lunchen tussen de lavendelvelden.

Of trek van wijnboerderij tot wijnboerderij en overnacht elke nacht in een andere schattige accommodatie. De Nederlandse Liesbeth Hoogaars woont sinds enkele jaren in La Douce France en ontdekte tijdens haar verblijf daar heel wat mooie plekjes in de Elzas.

Ze wilde deze graag delen met anderen, hen de streek laten ervaren zoals zij deze ook ervaart. Na enige tijd brainstormen ontstond, tijdens het rijden van een wijnroute, het idee om 2CV’s (beter bekend als eendjes) te gaan verhuren. En dat doet ze nu!

Bij Cornelia rent-a-duck heb je de mogelijkheid tot het huren van een eend, van één tot zeven dagen. Ook kun je Liesbeth je hele verblijf laten samenstellen. Ze gaat dan voor je op zoek naar schattige chambres d’hôtes of naar wens luxere hotels.

Ga naar Cornelia rent-a-duck >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *