Geheimpje bewaren?

Door  |  0 reacties

Wat begon als een tijdelijk project met duizenden blanco briefkaarten is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen: Post Secret.

De Amerikaan Frank Warren begon met dit kunstzinnige project. In 2005 liet hij duizenden briefkaarten drukken, geadresseerd aan zichzelf. De kaart bevatte slecht één boodschap: “Je wordt uitgenodigd om anoniem een geheim te delen. Jouw geheim kan gaan over spijt, angst, verraad, verlangen, een bekentenis of een vernedering. Onthul iets,  zolang je het nog maar nooit met iemand hebt gedeeld. Wees creatief, laat de briefkaart je schildersdoek zijn.”

De kaarten stroomden binnen en in navolging hierop opende Frank zijn Postsecret-website, waar de geheimen net zo hard binnenstroomden. niet alleen de website is goed voor een avondje vermaak, ook heeft Frank al meerdere boeken samengesteld met geheimen van over de hele wereld, zoals zijn eerste boek Post Secret.

Smullen geblazen! En je blijkt opeens veel normaler dan je altijd dacht.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *