Kreukelen maar!

Door  |  0 reacties

Daar loop je dan in Parijs. Met een niet zo handige plattegrond die je elke keer weer netjes probeert in te klappen.

Vergeet het maar, plattegronden zijn niet gemaakt om in- en uit te klappen. Ze kreukelen of de vouwnaden scheuren. Binnen een dag kun je weer een nieuwe kopen. Waar je weer mee staat te emmeren onderaan de Eiffeltoren.

De Crumpled City Map (ook wel kreukelkaart) is een uitkomst als jij bovenstaande herkent van je stedentrips. Deze kaart maakt niet alleen een einde aan het suffe imago van de ouderwetse plattegronden, hij voorkomt ook nog eens het gedoe zoals hierboven beschreven.

Over de kreukelkaart

De kreukelkaart is gemaakt van zacht kunststof en vouwen is overbodig. Je kunt de kaart gewoon verfrommelen tot een prop. Geen vervelende vouwnaden en scheuren, geen geklungel op straat. De kaart is bovendien erg licht, slechts 20 gram. Hij is daarnaast ook nog eens waterdicht en voorzien van alle hoogtepunten van de stad.

5x kreukelkaart

De kaart is niet alleen verkrijgbaar voor Parijs, maar ook voor de steden Barcelona, New York, Amsterdam en Londen.

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *