Melkpak-creaties

Door  |  0 reacties

melkpak""

Een tas van gebruikte melkpakken? Ja, het kan! En nog stijlvol ook.

Dat bewijst Sabien Poutsma met haar nieuwe collectie. Deze hele collectie is gemaakt van gebruikte melkpakken. Alles in deze collectie wordt met de hand gemaakt.Dit zorgt voor kleine verschillen dat elk stuk uniek maakt. Een prachtig, stijlvol recycle product waar je graag mee gezien wordt.

En het zijn niet alleen tassen, Sabien maakt ook portemonnees van melkpakken. En lunchboxen. En enveloppen. En en en…

Ga naar Melkpakkenpunt.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *