Boekennostalgie 2.0

Door  |  0 reacties

Past een design-dockingstation voor je iPhone niet echt in jouw studeerkamer vol ouderwetse boeken?

Breng een bezoekje aan, hoe kan het ook anders, Etsy.com. Op dit platform voor creatievelingen biedt Rich Neeley wel heel bijzondere dockingstations aan. Zijn dockingstations zijn gemaakt van boeken. Ga bijvoorbeeld voor de Harry Potter-variant, of die van Oscar Wilde.

Dat geeft pas sfeer aan je studeerkamer!

Ga naar de Etsy-shop van Rich Neeley >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *