Caravan kookboek

Door  |  0 reacties

Caravan kookboek

Met slechts twee of drie pitjes is het op de camping altijd een beetje improviseren voor de kok. Of toch niet met het boek ‘Het Caravan kookboek’.

Of je nu met de caravan, de camper of met de tent gaat kamperen, er zal iedere avond gekookt moeten worden. Waar je thuis de beschikking hebt over een goed uitgeruste keuken, is het vaak de eerste dagen even behelpen met en wennen aan de twee of drie pitjes die je tot je beschikking hebt.

Het caravan kookboek biedt uitkomst! Ook in een caravan’keuken’ heb je in een handomdraai én met weinig materiaal een creatieve en bovenal voedzame maaltijd op tafel.

De schrijfster maakt bij haar recepten namelijk optimaal gebruik van verse producten die verkregen kunnen worden op lokale markten of in grote supermarkten in zowel binnen- als buitenland. Ook geeft ze tips voor benodigdheden tijdens het camping-koken.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *