Filmpje wordt fotoboek

Door  |  0 reacties

Wat doe je met je vakantiefilmpjes? Op dvd branden en in de kast leggen? Op Youtube zetten en het daarna vergeten?

Het kan ook anders. Op deze website zet je heel makkelijk een kort filmpje (denk hierbij aan 10-30 seconden) om in een fotoboek(je!). Snel blader en je beleeft de film opnieuw. Memories that moves, aldus Flipsclips.com.

Ga naar Flipclips.com en maak van jouw filmpje een fotoboek >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *