Voor 1 dag model

Door  |  0 reacties

Voor 1 dag model

Met de komst van programma’s als America’s Next Top Model is model zijn een droomberoep geworden voor veel meisjes.

Het in de spotlights staan, de mooiste kleren en uiteindelijk geweldige foto’s: wie wil dat niet? En het kan: met een foto-partijtje van Perfect Portret.

Hoe het werkt? Gewapend met een picknickkleed, frisse drankjes en lekkere snoepjes komt de fotograaf naar de afgesproken locatie. Dit kan een park, een bos of bijvoorbeeld een speeltuin zijn. Terwijl de kinderen (minimaal 5) kletsen, lachen en spelen zal ik foto’s maken. Maar ook zal ik elk kind apart zo’n 20 minuten fotograferen voor een paar mooie foto’s. Voor 1 dag model!

En achteraf mag elk kind, samen met de ouders, de mooiste foto kiezen.Als dat geen origineel partijtje is!

Meer weten over de foto-partijtjes >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *