Zoektocht naar dé koffie

Door  |  0 reacties

Heb jij als koffieleut nog niet je favoriete smaak gevonden? Neem een koffie-abonnement.

Een koffie-abonnement? Ja, echt waar! Op Mijnkoffiepost.nl kun je wekelijks een nieuwe smaak proberen naar keuze. Deze koffiebonen vallen dan vervolgens netjes door je brievenbus. Het wordt slim verpakt zodat je geen extra dure verzendkosten hebt. Zo kun je elke week – of om de twee weken, dat bepaal je zelf – bepalen welke koffie je nu weer wilt testen.

Heb je dé koffie voor jou gevonden? Met één druk op de knop ben je van je abonnement af, je zit nergens aan vast. Veel plezier met testen!

Ga naar Mijnkoffiepost.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *