Muzikale lijstjes

Door  |  0 reacties

Listography Music

Eerder lieten we je al kennis maken met Listography. Maar weet je dat hier een hele serie van is? Met o.a. Listography Music.

Wat is favoriete liefdesverdriet-nummer? Wat zijn voor jou de beste nummer 1-hits? Wat was je favoriete concert? Naar welke muziekfestivals ben je geweest? Wat zijn je favoriete jaren ’60 liedjes? Welke artiesten zouden weer uit hun graf mogen opstaan?

In het naslagwerk Listography Music kun je als muziekliefhebber al je voorkeuren kwijt en heb je eigenlijk voor elke gelegenheid direct een playlist bij de hand.

Bestel Listography Music op Bol.com >>

Reacties

Laura, 30-en-een beetje en de drijvende kracht achter Like & Love (it!), meisje 2.0 in hart en nieren en werkzaam als online content marketeer bij het tofste online reisbureau. Dol op schrijven, uit eten gaan, mojito's, shoppen, fotograferen, reizen & knuffelen met haar hond. En stiekem een enorme boekenwurm 1.0.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *