Puzzel je rot!

Door  |  0 reacties

Een originele verjaardag- of kerstkaart? Maak ze zelf & geef hem in stukjes. Lekker puzzelen!

Zet je kinderen nu vast aan het werk om 50 kerstkaarten af te hebben in december. Met deze puzzelmaker hoef je enkel de puzzel te plakken, puzzelstukjes te drukken en klaar. Je puzzel-kaart is klaar voor de envelop. Maar doe hem er wel in stukjes in, dan heeft de ontvanger nog een uitdaging te gaan.

Bestel de puzzelmaker op iCadeau.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *