Vintage reisdagboek: hebben!

Door  |  0 reacties

vintage reisdagboek

Waar wij onze inspiratie onder andere vandaan halen? Etsy! Neem nu bijvoorbeeld deze vintage reisdagboeken. Geweldig!

Herken je dat? Je verzamelt van alles tijdens je reis. Je bewaard bonnetjes van dat restaurant waar je zo romantisch hebt gegeten. Ook de toegangskaarten van bezienswaardigheden gaan mee naar huis. En natuurlijk die geweldige ansichtkaarten die je voor de heb kocht in dat leuke souvenirswinkeltje. Jaren later vind je ergens achter in je kast een doos met al deze herinneringen. En je hebt er nooit wat mee gedaan.

Dit overkwam de maakster van deze reisdagboeken met grote regelmaat en dus bedacht ze een oplossing: een reisdagboeken waar je alles in kwijt kunt. Ook je verhalen en anekdotes.

En heel eerlijk: al zou je er na afloop weinig mee doen, alleen al voor de heb zou je al zo’n reisdagboek aanschaffen.

Bestel zo’n vintage reisdagboek >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *