1.000 pagina’s inspiratie

Door  |  0 reacties

Tijdschriften inspireren mensen nog dagelijks, maar er zijn meer manieren om je te laten inspireren. Art Journals bijvoorbeeld.

Wat art journals zijn? Vrij vertaald zijn het dagboeken waarin je je kunstwerken kwijt kunt. Tekenen, plakken, doodle-en alles mag. De ideale manier om al je impulsen (en frustraties!) kwijt te kunnen. Met de mooiste kunstwerken tot gevolg. Kijk maar eens op bijvoorbeeld Flickr.

Blader je liever? In het boek 1.000 art journal pages vind je, zoals de naam al zegt, 1.000 voorbeelden. Gegarandeerd genoeg input voor inspiratie!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *