Vrolijke regenjas & meer

Door  |  0 reacties

Het was een natte zomer, en we gaan nu over naar de natte herfst. Ben jij al voorbereid?

vrolijke regenjasEen regenpak, de meeste mensen staan er niet om te springen zich hier in te hijsen. Buiten dat het na afloop aan alle kanten plakt, is het gewoon het minst modieuze kledingstuk dat er bestaat. Of… was! De regenjassen en -pakken van Happy Rainy Days zijn namelijk wel hip en trendy. En buiten waterdicht ook nog eens winddicht en ademend.

Onze favoriet? De lange trenchcoats met polkadots. Die je niet alleen als regenjas kunt gebruiken, maar ook ideaal is voor een gure najaarsdag of zelfs een winderige, frisse zomerdag. Laat de regen maar komen!

Ga naar de website van Happy Rainy Days >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *