Online shopwalhalla

Door  |  0 reacties

9 straatjes: nu ook een online shopwalhalla

De 9 straatjes in Amsterdam: een populair winkelgebied. Maar je hoeft er niet langer je bed voor uit te komen. Je kunt er nu online shoppen.

24 uur per dag, ook als de regen weer met bakken uit de hemel komt: op 9straatjesonline.com kun je zeven dagen per weken winkelen tot je er bij neervalt. En is je portemonnee niet zo gevuld dan kun je er ideeën van stylisten op doen en gewoon lekker etalages kijken. Ideaal voor een herfstachtige zondagmiddag bijvoorbeeld.

Ga naar de 9 straatjes >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *