Handgemaakte stempels

Door  |  0 reacties

Het wekelijkse rondje Etsy leverde weer leuke ontdekkingen op. Waaronder de shop van Cupcake Tree. Met handgemaakte stempels.

Het gezicht achter Cupcake Tree is scholiere Olga uit Florida. Zij biedt tal van (betaalbare) leuke stempels aan. Van vrolijke envelopjes tot een speelse camera. Van verliefde vogeltjes tot ijsjes. Van hartjesballonnen tot cupcakes.

En het leukst? Olga maakt op aanvraag stempels op maat, van bijvoorbeeld je eigen logo. Vanaf ca. $ 12,- heb jij al een stempel op maat.
Ga naar de Etsy-shop van Cupcake Tree >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *