6 uur thuis, 7 uur eten

Door  |  1 reactie

6 uur thuis, 7 uur eten (Sophie Wright)

Laat thuis na een lange dag werken en dan ook nog koken? Ja! Want je hebt geen uren nodig om een lekkere maaltijd te bereiden.

Dat bewijst het boek 6 uur thuis, 7 uur eten van Sophie Wright. In haar nieuwste boek staan talloze recepten die binnen een uur, en soms zelfs in het kwartier, te bereiden zijn. En nee, dat zijn geen kant-en-klare soepjes of salades.

Wat dacht je van lamskotelet met puree van witte bonen (in 20 minuten)? Of gestoomde zeebrasem met gember, chilipeper en lente-ui (in 16 minuten)? Of ga je voor tonijn met salsa van grapefruit, rode peper en basilicum (in 25 minuten)?

En tonijn mag dan wat duurder zijn, Sophie besteedt in haar boek ook aandacht aan de budgetmaaltijden. De aankoopprijs van € 17,50 heb je er dus zo uit!

PS Pas op dat je niet gaat watertanden bij het lezen van het laatste hoofdstuk: goddelijke desserts!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    1 oktober 2011 at 21:49

    Ik twijfel altijd aan die tijden die ze opgeven. Ik heb ooit eens zo’n recept op de AHsite gevonden die in 20 minuten klaar zou moeten zijn, maar na drie kwartier stond ik nog steeds in die stomme keuken.. maar ergens ben ik wel nieuwsgierig naar de recepten want iets gezonder koken zou hier wel goed zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *