Kado’s uit eigen keuken

Door  |  0 reacties

Zelfgemaakt, kleine cadeautjes om te zien en ook nog eens lekker om op te eten. Dat zijn de 100 recepten in het boek Kado’s uit eigen keuken.

“Stel je voor hoe leuk het is om zomaar een doos van de kleurrijkste macarons of een blik kleverige zoute karamels kado te doen, gewoon omdat het vrijdag is, de zon schijnt en u van iemand houdt.”

Kado's uit eigen keukenMet deze zin opent het boek Kado’s uit eigen koeken, dat van zichzelf al een cadeau is om te zien. Elke pagina, elke foto zal je doen watertanden. Van de karamels met zeezout tot de ingemaakte aardbeien met vanille, en van de frambozen-rozen-chocoladeflikken tot de chocoladegembercake (+96 andere recepten). En bij elk recept krijg je ook nog eens inspiratie om het te verpakken.

Zelf niet zo’n held in de keuken, maar klinken bovenstaande lekkernijen je als muziek in de oren? Gewoon als verjaardagscadeautje geven aan vrienden en familie. Hopen dat ze de hint dan snappen!

Bestel het boek ‘Kado’s uit eigen keuken’ op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *