Huisdier in de watten

Door  |  0 reacties

Gun jij je hond of kat alle luxe van de wereld? Ga voor diva-style en leg ze vandaag, op Dierendag, in de watten.

Diva-dog.nl (en het zusje Diva-cat.nl) is hier helemaal op ingespeeld. Luxe loungebedden in de vorm van een bot, roze manden met strassriemen, voerbakken in de vorm van hartjes, eau de cologne voor je huisdier en exclusieve hangers. Allemaal om jouw hond of kat tot een prins(esje) om te toveren.

En speciaal voor Dierendag kun je hier natuurlijk te gekke acties vinden!

Ga snel naar Diva-dog.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *