Chocolade op stokje

Door  |  0 reacties

Haard aan, met dekentje op de bank, een beker warme melk en… een sweet downie!

Een lekkere brok chocolade op een stokje, om te dippen in je warme melk. Een hotchocspoon noemen ze dit bij Chocolate Company. En ze hebben tientallen varianten voor je in de aanbieding. Van pure chocolade met sinaasappel tot witte chocolade met speculaas. Of wat dacht je van melkchocolade met apfelstrudel.

Sinds kort hebben ze ook een hotchocspoon met witte en roze marshmallows: de Sweet Downie. Deze speciale hotchocspoon is een samenwerking tussen Chocolate Company en de Stichting The Upside van Down. Van elke Sweet Downie die er wordt verkocht gaat € 0,50 naar de stichting. Zo maak je niet alleen jezelf blij met chocolade!

Ga voor verkooppunten of de online shop naar The Chocolate Company >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *