Boodschappen Speurtocht

Door  |  0 reacties

Krijg je jouw kinderen nooit mee naar de supermarkt? Koop dan het boekje Rebels & Rules Boodschappen Speurtocht.

Met dit boekje wordt boodschappen doen opeens een leuk spel. Laat je kinderen een van de recepten kiezen uit het boekje en aan de hand van plaatjes mogen ze in de supermarkt de ingredi├źnten zelf zoeken.

En jij kunt ’s avonds met een wijntje op de bank ploffen, want ook het zelf koken hoort er voor de kinderen bij natuurlijk.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *