Blije kaarten

Door  |  0 reacties

De webshop Bl-ij.nl doet haar naam eer. Van deze ansichtkaarten kun je niet anders dan vrolijk worden.

De zogenaamde postzegelkaarten, verkrijgbaar in meerdere varianten, zijn ‘volgeplakt’ met postzegels uit Zimbabwe. Tussen de postzegels in heb je, op de voorkant, al ruimte om een kleine boodschap te schrijven. De achterkant is minstens net zo vrolijk en biedt extra veel ruimte om je boodschap te verduidelijken.

Zin om nog meer geld uit te geven? Neem gerust een kwartiertje tijd om te neuzen in de rest van de webshop. Bl-ij maakt namelijk alleen maar (papieren) cadeautjes waar je blij van wordt!

Ga naar de webshop van Bl-ij >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *