Voor echte chocoholics

Door  |  0 reacties

Tekst is eigenlijk overbodig, bij het zien van dit beeld moet je wel doorklikken voor het recept. Wat hebben wij daar dan nog als aanvulling op te vertellen?

Nou, toch wel een kleine toelichting: we vonden deze chocolate chip cookie dough truffles (om het simpeler te maken, kleine koekbolletjes met stukjes chocolade overgegoten met nog meer chocolade) op Recipgirl.com.

Deze website is van Lori Lange en zij heeft inmiddels meer dan 2.500 recepten gemaakt en gedeeld op haar website. Inclusief beeldmateriaal en filmpjes om je op weg te helpen. Eet smakelijk, echte chocoholics!

Ga naar het recept op Recipegirl.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *