Homemade kookboek

Door  |  0 reacties

Kookboeken zijn er in alle soorten en maten maar het komt zelden voor dat elk recept naar je smaak is. Cookyourbook.nl heeft de oplossing.

Op Cookyourbook.nl kun je een kookboek samenstellen met je favoriete recepten. Je kan een volledig nieuw boek starten met enkel je eigen favoriete recepten erin of een keuze maken uit de vele recepten op de site.

Ook leuk: een Cookyourbook.nl cadeaubon. Leuk om iemand mee te verrassen tijdens bijvoorbeeld de feestdagen.

Ga naar Cookyourbook.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *