Wat draag jij vandaag?

Door  |  0 reacties

StyleToday, dé website voor fashionista’s, komt met een wel heel unieke app. Kledingadvies op basis van het weer.

De app (gratis!) is een doorvertaling van een van de populairste onderdelen van de website: What to wear. In de app vind je elke avond om 19.00 uur een nieuw kledingadvies voor de volgende dag. Op basis van de weersvoorspellingen! Uiteraard wordt hierbij ook rekening gehouden met de laatste modetrends.

Om (bijna) direct fashion- en weatherproof te zijn, is het ook mogelijk om de getoonde kledingstukken meteen online te bestellen. Pas maar op voor je portemonnee!

Download de app in de iTunes store >>
Android-gebruiker? Download de app in de Play Store >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *