Dagboek app: wonderful day!

Door  |  1 reactie

Een dagboek app als variant op One Line Diary. We waren een beetje sceptisch. Hoe kun je deze leuke dagboek app , waar we eerder over schreven, nu evenaren?

Het is namelijk de nostalgie van papier One Line Diary die het boek tot een succes maakt. Een succes dat pronkt op je nachtkastje. Maar hoe zit dat dan met Wonderful Days? Geen papier, maar hypermodern…

Na een testweekje moeten we bekennen dat de app niet onder doet aan One Line Diary. Sterker nog: hij is prima als aanvulling te gebruiken op de papieren variant. Waar het papieren dagboek sterk is door simpelheid, is de app sterk door de vele extraatjes.

Je kunt niet alleen je hoogte- en dieptepunt(en) per dag invoeren, je kunt dit ook nog eens ‘opleuken’. Met foto’s, wat voor vakanties bijvoorbeeld geniaal is. Ook kun je aan elke gebeurtenis een locatie koppelen, een smiley om je humeur weer te geven en zelfs een weerstatus. Dit dagboek 2.0 is meer dan geslaagd!

Download de app Wonderful Days nu in de iTunes appstore >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Rianne

    23 oktober 2011 at 19:09

    Ooh.. klinkt erg leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *