Must voor vader in spe

Door  |  0 reacties

Vader in spe

Ben jij een vader in spé? Hoog tijd dat je deze app download! Niet alleen informatief, maar juist erg leuk!

Deze Vader in spe applicatie van uitgeverij Snor bevat alles om je voor te bereiden op het vaderschap. Elke week krijg je een update over je zwangere vriendin en de baby in haar buik. Maar je wordt ook elke week getest met een quizvraag. De app is een digitaal vervolg op het boek ‘Zwangerschapsboek voor mannen’ dat in 2009 verscheen.

Wil jij dus op de hoogte blijven van alles wat er gebeurd tijdens de zwangerschap en hoe je daarmee om moet gaan? Download ‘Vader in spe’.

Downloaden die app >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *