Tijd voor fanmail

Door  |  0 reacties

Post, in een envelop met een ouderwetse zegel erop, blijft het leukste. Zeker op dit postpapier.

We zijn dol op websites die zich nog richten op het 1.0-tijdperk. Hoe handig internet is, hoe fijn al die apps zijn, hoeveel Whatsapp ook door ons wordt gebruikt: er gaat toch niets boven een persoonlijke brief die door de brievenbus valt?

Komt het mooi uit dat deze website een hoog hebben-gehalte heeft. En als je dan eenmaal dat briefpapier hebt gekocht, moet je het natuurlijk ook delen. Wil je ons adres voor fanmail?

Ga naar Leukpostpapier.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *