Chocolade met liefde

Door  |  0 reacties

Wow, dachten we toen we deze chocolade onder ogen kregen. Bijna zonde om op te eten!

Liefde (van de man) gaat door de maag, dat vond de bedenker van deze chocolade (chocolatier Kaori Pi). Zij bedacht een unieke chocolade’reep’ die je beetje bij beetje kunt afbreken. Uiteindelijk blijft er een hart in het midden over. Smelt!

Kaori Pi heeft nog geen eigen webshop, maar wat zijn we weer dankbaar voor Etsy. Daar kun je de heerlijke chocolade al wel bestellen. We love!

Ga naar de website van Kaori (incl. link naar Etsy) >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *