Van foto tot hoesje

Door  |  0 reacties

instagram telefoonhoesje

Persoonlijker kan niet: een Instagram telefoonhoesje met jouw favoriete foto’s. Het kan nu!

Instagram is misschien wel een van de meest gebruikte foto-apps. Maak een foto met je mobiel, gooi er een filter naar keuze overheen (of niet) en publiceren maar. Op al je social media of per mail. Instagram is inderdaad ook een geweldige app.

En nog leuker is Castegram: een Instagram telefoonhoesje. Maak op de Castegram-website van je favoriete Instagram-foto’s een telefoonhoesje voor je iPhone (en misschien later wel voor meer telefoons. Een hoesje kost $ 34,95 en wordt gratis thuisbezorgd. Doen!

Ga naar Casetagram.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *