Hippe pittenzakken

Door  |  2 reacties

Ze zijn zo fijn bij spier- of gewrichtspijn: pittenzakken. Maar waarom zien ze er altijd zo degelijk uit?

Voor wie onbekend is met de pittenzak even een kleine inleiding. Een pittenzak is een langwerpig en soms U-vormig (handig voor je nek) zakje met daarin tarwepitten. Gooi je pittenzak kort in de magnetron en je hebt een soort van verwarmde sjaal. Ideaal om de spieren in je nek, rug of ander lichaamsdeel te laten ontspannen.

Heel praktisch, maar in veel gevallen helaas ook heel saai. Naar het uiterlijk wordt zelden gekeken. Zonde! Dat dachten de eigenaren van Pittenzakken.nl ook. Hier geen saaie ecru-kleurige zakken van stug katoen, zo vormloos als maar kan.

Nee, op de website vind je pittenzakken in praktisch alle kleuren en motiefjes van de regenboog. Zomerse bloemetjes, hippe rode ruitjes, futuristisch blauw… En stug katoen wil je toch niet in je nek. Geef ons maar de fijne badstofvariant.

Ga naar Pittenzak.nl om de collectie te bekijken >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

2 reacties

 1. Laura

  24 oktober 2011 at 20:41

  Eindelijk een leuk exemplaar! Zou dit weekend een ouderwetse saaie variant gaan halen, maar daar komt nu natuurlijk niets meer van… I like!

 2. Kim Verhoeff

  8 juni 2012 at 12:05

  Jaaaaahhhh, hele coole site!

  Heb gelijk voor de komende jaren een origineel cadeautje 🙂

  Like too!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *