Snelle taartenboek

Door  |  0 reacties

Snelle taartenboek

Taart bakken een gedoe, met één grote bende in de keuken? Niet als je het op z’n Amerikaans doet.

Op zijn Amerikaans een taart bakken, hoe doe je dat? In elk geval niet door boter en suiker te kloppen, eieren te splitsen en toe te voegen, inclusief smaakextracten en bloem. Uren kneden. En tegelijkertijd een bende in je keuken maken. Aan het eind zit je opgescheept met een afwas waar je u tegen zegt.

Dat klinkt toch echt wel als een horrorbeeld, en weerhoudt veel mensen ervan een taart te bakken. Zonde, want het kan zoveel simpeler. Althans, volgens de Amerikaanse Schloss en Bookman-methode. Wat eigenlijk niet meer is dan alle ingrediënten in een pan gooien, even wachten en overgieten in een bakvorm. En terwijl jouw taart in de oven staat kun je een kopje thee drinken in plaats van afwassen.

Klinkt het als een utopie? Dat is het niet. En dat bewijst het boek Het Snelle Taartenboek. In een handomdraai heb je een chocolade-frambozentaart, banaan-maple cake, boter-vanille cupcakes, de perfecte cheesecake en nog veel meer lekkers. Genieten!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *