Uniek herinneringenboek

Door  |  0 reacties

Herinneringenboek, dit ben ik

Je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen… Je kunt het allemaal kwijt in dit unieke herinneringenboek.

Schrijfster Sanneke Prins liet zich bij het maken van dit boek inspireren door het oude Egypte. Daar geloofden ze dat je dromen, verlangens, herinneringen, ambities, ervaringen, je naam en ook je lichaam je maken tot de persoon die je bent. Oude Egyptenaren verzamelden gedurende hun leven al deze aspecten en samen met hun lichaam en kostbaarheden namen ze dat mee in hun graf. Een mooie gedachte die Sanneke wilde omtoveren tot een herinneringenboek.

En dat is gelukt! Dit ben ik is een boek waarin je je mooiste momenten, je grootste liefdes, je diepste wensen, de eigenschappen die jou zo typeren en je zegeningen kunt opschrijven. Een invulboek dat je over jezelf laat nadenken en meteen een kostbaar exemplaar wordt bij het invullen.

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *