Perfecte kerstkaarten!

Door  |  0 reacties

Ben je dit jaar op zoek naar originele kerstkaarten? Bijvoorbeeld eentje met je kind(eren) erop.

Boek een kerst-fotoshoot van jouw kind(eren), je gezin of jezelf bij Perfect Portret. Speciaal voor Kerst kun je hier nu gebruik maken van een wel erg leuke actie. Voor slechts € 59,- heb je een fotoshoot incl. je favoriete foto gratis. Digitaal, zodat je er een kerstkaart van kunt maken.

Of kunt laten maken: Perfect Portret kan deze namelijk ook voor je verzorgen. Origineel & wel heel erg makkelijk! En oh ja, wil je meer foto’s van de fotoshoot bestellen, dan krijg je hier ook nog eens korting op.

Bekijk de kerstkaarten-actie op PerfectPortret.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *