Instagram op papier

Door  |  1 reactie

Instagram op papier

Maak jij meer foto’s met je telefoon dan met je fotocamera? En gebruik je Instagram? Dan is dit wat voor jou.

Niet bekend met Instagram? Instagram is een app waarmee je eenvoudig foto’s maakt, bewerkt met diverse filters en ze vervolgens simpel deelt met je Instagram-vrienden. En op Twitter en Facebook. Een favoriete app onder veel iPhone-gebruikers en ook onder onze lezers, bleek.

Nadat we de ├╝bercoole Instagram-telefoonhoesjes spotten (en hier leuke reacties op kregen), gingen we op zoek naar meer producten die je kan maken met je Instagram-foto’s. We kwamen uit bij Prinstagram.

Prinstagram maakt het mogelijk om jouw foto’s af te drukken. Een verzamelposter van tientallen foto’s, kleine stickers, mini-prints en het allerleukst: Tinybook. Een albumpje in postzegelformaat met al jouw favoriete foto’s. Te schattig!

Ga naar Prinstagram >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. Pingback: Ingelijst staat netjes | Roodroze

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *