Kunst met poppetjes

Door  |  0 reacties

kunst met poppetjes

Dol op alles uit de jaren ’50 en ’60? Dan word jij hier gegarandeerd vrolijk van. Kunst met poppetjes.

Tijdens ons dagelijks rondje surfen, stuitten we op Popjesart.nl, een idee van Karen Saamen. Karen fotografeert poppen uit de jaren ’50 en ’60 in een kleurrijke omgeving. Tussen plastic bloemen, grasmatjes en bomen. Het resultaat: vrolijke, nostalgische foto’s!

Karen deelt deze foto’s graag met anderen en daarom kun je op haar website de foto’s bestellen als ansichtkaart, notitieboekje, buttons, stickers en andere leuke hebbedingetjes. Ook is het mogelijk haar foto’s op canvas te bestellen en te gebruiken voor geboortekaartjes.

Ga naar Popjesart.nl om alle mogelijkheden te bekijken >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *