Stuur een mini kerstboom

Door  |  0 reacties

Iemand de beste wensen overbrengen met eens iets anders dan een kerstkaart?

Verras een belangrijke vriend of familielid met een mini kerstboom, welke per post en uniek verpakt wordt verstuurd. De hele maand december kunnen ze genieten van de mini kerstboom en in januari kan hij naar buiten.

Of geef een nog bijzondere boom cadeau: een appelboom. De appelboom is de boom van de liefde en tevens de voorganger van de kerstboom. Daarom biedt geefeenboompje.nl nu dwergappelboompjes aan met kluit. In een feestelijke verpakking, waarop de betekenis van de appelboom staat beschreven.

Waar je een kerstkaart weg gooit, gaan deze bomen kerst na kerst, of jaar na jaar, mee. Van een jonge boom tot uiteindelijk een volwassen (kerst)boom. Duurzaam én uniek!

Ga naar geefeenboompje.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *