Theetijd!

Door  |  0 reacties

Op een druilerige dag is niks lekkerder dan met een lekker kopje thee op de bank kruipen. Kruidenthee het liefst!

En als je jezelf dan echt wilt verwennen, dan haal je natuurlijk niet een goedkoop pakje kruidenthee uit de supermarkt. Nee, dan ga je voor 100% natuurlijk en biologische thee. Zoeken naar een speld in een hooiberg? Nee hoor, gewoon vanaf de bank – op een net zo’n druilerige dag – bestellen op Pukkaherbs.nl.

In deze webshop vind je alleen maar gezonde thee. Pukka heeft een assortiment heerlijke kruiden(theeën) gebaseerd op de Ayurvedische leer. Alle ingredienten zijn afkomstig uit natuurlijke en betrouwbare bronnen. Alle thee die ze verkopen is 100% natuurlijk en biologisch, en er worden geen kunstmatige smaakstoffen of zoetstoffen toegevoegd.

Bestel de thee op pukkaherbs.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *