Elke dag de Eiffeltoren

Door  |  1 reactie

Muursticker Eiffeltoren

Elke dag vanuit je woon- of slaapkamer uitzicht op de Eiffeltoren? Het is echt geen utopie!

Oké, het is een beetje valsspelen. Want in plaats van een stalen Eiffeltoren is het een papieren, maar hij is er wel. Deze Eiffeltoren – of eigenlijk de skyline van de Franse hoofdstad – plak je namelijk op je muur. Zodat je nog eens kunt dromen over die geweldige, romantische stedentrip die je daar beleefde.

Bestel de ‘muursticker Eiffeltoren’ op Hippe-hebbedingetjes.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

1 reactie

  1. SanneWierda

    8 november 2011 at 21:51

    Oooh, geweldig! 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *