Stoofpotjes kookboek

Door  |  0 reacties

stoofpotjes kookboek

Nu het gure weer aangebroken is, is het tijd voor stamppotten met  rookworst. Of… voor spetterende stoofpotjes!

Ga jij ook watertanden bij de gedachte aan eend met geroerbakte groenten, stoofpotjes met peer en chocoladecrème, kalfsvlees met champignonsaus, hartige aardappeltaartjes en gamba’s geflambeerd met whisky? Dan is het boek Mini-stoofpotjes echt wat voor jou!

Dit stoofpotjes kookboek speelt in op de trendy kleine stoofpotjes die je tegenwoordig in allerlei varianten in de winkels ziet liggen, maar waar nauwelijks recepten voor bestaan. Deze waren tot nog toe namelijk allemaal ingespeeld op de grote stoofpot, voor het hele gezin. Singles en stelletjes werden resoluut uitgesloten en dat is nu verleden tijd!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *