Hoge hakken in de keuken

Door  |  0 reacties

Hoge hakken in de keuken

Inspiratie voor een romantisch diner, dé recepten voor een cocktailavondje met vriendinnen, snackfood voor als je liefdesverdriet hebt…

Dit boek, uiteraard geschreven door vrouwen, is expliciet voor vrouwen van deze tijd gemaakt. Want wij vrouwen willen toch wat anders dan mannen. In bepaalde situaties althans. Recepten voor vriendinnenavondjes, waarbij geitenwollensokken op de bank toegestaan zijn. En we willen recepten voor dat dinertje met zijn baas, terwijl je de hele dag hebt gewerkt. Viergangen-maaltijden in een handomdraai dus.

Daarnaast willen we ook nog eens aandacht besteden aan de tafelaankleding en de juiste winkels vinden. Ook daar voldoet het kookboek Hoge hakken in de keuken aan. Aanschaffen dus voor je kookboekencollectie!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *