I love Macarons!

Door  |  0 reacties

I love macarons recepten
Macarons: krijg jij er geen genoeg van? Leer ze nu zelf maken met dit leuke boek: I love Macarons.

Na de overdadige door marsepein versierde taarten en de zalige cupcakes, veroveren deze heerlijke, en kleurrijke amandelkoekjes nu ons land. Ideaal op een druilerige herfstdag bij een kopje thee of koffie.

Met dit boek leer je om zelf deze koekjes te maken. Door middel van tips en trucks zorgt de schrijfster ervoor dat je koekjes zeker niet kunnen mislukken. Het water loopt ons in de mond bij recepten als witte chocolademacarons, aardbeien-met-slagroommacarons of heerlijke cappuccino-varianten… mmmm!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *