Insta-magneetjes

Door  |  0 reacties

Instagram magneetjes

We vonden al telefoonhoesjes en schattige mini-albums gemaakt van jouw Instagram-foto’s. En nu ook magneetjes.

Sinds de lancering van Instagram is de applicatie extreem populair onder Nederlandse iPhone-bezitters. De foto’s met unieke filters vliegen aan je voorbij op Facebook en Twitter. Steeds meer bedrijven springen hier op in en bedenken speciale Instagram-producten.

Een van deze producten is Stickygram. Met een paar drukken op de knop (of je touchscreen) maak je supercoole (koelkast)magneten van je favoriete foto’s. Voor $ 14,99 heb je een pakket van negen verschillende foto’s. Je betaalt geen verzendkosten.

Ga naar Stickygram.com voor deze Instagram magneetjes >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *