Angry Birds bordspel

Door  |  0 reacties

Angry Birds bordspel

Het meest gespeelde spelletje voor de iPhone is nu ook als bordspel verkrijgbaar. Leuk voor in de zak van Sinterklaas of voor onder de kerstboom.

In 2009 kwam het spelletje Angry Birds op de markt voor de iPhone. Nog geen twee jaar later is het spel ook verkrijgbaar voor op de iPad en op de Mac. Samen goed voor meer dan een miljoen downloads.

Het doel van Angry Birds?

Door middel van een katapult vogeltjes lanceren richting een bouwwerk van stenen en hout. Het is dan de bedoeling dat je deze volledig laat instorten, zodat de beestje die erin verstopt zitten naar beneden vallen. Het klinkt misschien simpel, maar dat is het zeker niet!

En nu is daar dus het Angry Birds bordspel

Spelen zonder telefoon, veel leuker en gezellig! Aan de hand van kaartjes zet je een bouwsel in elkaar. Je tegenstander probeert vervolgens om deze omver te schieten met de Angry Birds. Succes!

Bestel dit spel op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *