Vrouw zoekt berg om tegenop te zien

Door  |  0 reacties

Hoewel de cover een hoog chicklit gehalte heeft, is dit boek meer dan dat. Veel meer!

Vrouw zoekt berg om tegenop te zienJa, bij het lezen van Vrouw zoekt berg om tegen op te zien kom je wel in de chicklit-sfeer. Erg? Nee, het leest juist lekker makkelijk weg. Maar het boek is meer.

Het is een waargebeurd verhaal van Noelle Hancock die zichzelf naar haar ontslag als gossipblogger een doel stelt. “Doe elke dag een ding waar je bang voor bent”. Ze stort zich in het leven van Eleanor Roosevelt en volgt haar geweldige quotes op. Quotes die je na laten denken over je (vaak) ongegronde angsten.

Tussen de gesprekken met haar psycholoog door – een eyeopener voor veel vrouwen als je het ons vraag – gaat ze parachutespringen, treed ze op als stand-up comedian en beklimt de Kilimanjaro. Met een lach en een traan leer je Noelle kennen. En ongetwijfeld ook jezelf een beetje beter!

Bestel dit boek op Bol.com >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *