Van de regen in de poncho

Door  |  0 reacties

Ken je dat, onderweg naar je werk voor een belangrijke vergadering en dan… plensbui! Je kunt voorkomen dat je eruit ziet als een verzopen kat.

Op Madebygup.nl kun je namelijk een Emergency Rain Poncho aanschaffen. Overdreven om er altijd mee op zak te lopen? Nee hoor! Een wegwerp regenponcho is net zo’n musthave in je tas als een reserve-panty.

En die vergadering gaat echt veel beter als je je mooiste glimlach, zonder natte coupe, kunt tonen.

Ga naar Madebygup.nl >>

Reacties

Like & Love (it!) haalt voor jou dagelijks de krenten uit het pap. En scheidt het koren van het kaf. Wat mag je niet missen op het wereldwijde web? Waar moet je je zuurverdiende loon aan besteden? Wat moet je echt nog doen voor je doodgaat?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *